4 mei 2007

Jeuk















Linus kreeg door het dwangvoeren steeds meer energie, en daardoor werd hij ook weer actiever. Hij liep zelf naar beneden als we 's ochtends gingen ontbijten, en hij liep weer achter me aan. Daar waren we zo blij mee! Alles wees erop (voor ons dan) dat het de goede kant op ging.

Het rare was wel dat Linus naast zijn 'geen slaap' periode, ook een periode had waarin hij erg last had van jeuk. Hij likte erg vaak zijn schouders, en hij krabde er ook aan met zijn pootje. Het was gelukkig niet zo erg dat al het haar weg ging op die plek, zoals je weleens ziet bij katten en honden. Wel had Linus door het likken veel last van haarballen. Als hij een haarbal had overgegeven, voelde hij zich zichtbaar beter. Meestal werd hij door de haarbal een beetje misselijk namelijk.

Die periode waarin hij veel jeuk had duurde denk ik een week of 2, 3. Waardoor het is gekomen, geen idee. Het zou kunnen komen door de Ureum, maar dan had hij het toch de hele tijd moeten hebben? Het kon ook komen door andere dingen, zoals Vitamine B tekort, maar dat gaven we toen al door het natvoer..

Geen opmerkingen: